VSVO wordt ontbonden

Tijdens de ALV is unaniem besloten om VSVO als vereniging te ontbinden. Het bestuur heeft aangekondigd afstand te doen van alle verplichtingen. De leden zijn ermee eens dat alle sportactiviteiten per 01 september 2022 worden overgenomen door SWAN. De senioren sportleiders hebben hun akkoord gegeven om de sportactiviteiten voort te zetten.

• Elke maandagavond is er sport en spel onder begeleiding van senioren sportleider Eduard Workala. De maandagavond wordt waarschijnlijk een gemengde groep voor dames en heren.
  • Elke dinsdagmiddag wordt door een aantal vitale ouderen Tai Chi beoefend onder begeleiding van Rijks erkend leraar Taijiquan Roberto Calor. De Tai Chi groep is een gemengde groep voor dames en heren. Er is ook een mogelijkheid om een beginnersgroep op te richten.