team

Vacatures voor het bestuur

We hebben tijdens de Algemene Leden Vergadering aangegeven, dat er aan het einde van het lopende seizoen 2 vacatures ontstaan in het bestuur. Na resp. 15 en 17 jaar in het bestuur te hebben gefunctioneerd is het hoog tijd voor een nieuwe penningmeester en voorzitter. Het is niet goed als bestuursleden zo lang onafgebroken in functie zijn. Een periode van 4 jaar die evt. een keer verlengd wordt zou eigenlijk het maximale moeten zijn. Er hebben zich tot nu toe geen kandidaten voor de openvallende functies gemeld. Daarom doet het bestuur een beroep op alle leden om aan te geven welke leden zij capabel achten voor de genoemde functies. Dat betekent dat echt ieder lid nadenkt wie de komende tijd penningmeester en/of voorzitter zou kunnen zijn.